E

en event met veel en/of uiteenlopende sprekers en op zoek naar verbinding? Ingewikkelde materie te bespreken en op zoek naar duiding? Mist uw event nog die “vonk” (of zelfs een vuurtje)? Wilt u die standaard bijeenkomst of viering nu eens op een compleet andere manier doen? Zoekt u die presentator of dagvoorzitter die kan aansluiten bij zowel de inhoud, de gasten en het publiek?

Laurens de Groot verbindt, is betrokken en bereidt zich goed voor. Hij kan ontwapenend zijn met humor of scherp zijn met zijn vragen. Net wat er nodig is om uw dag tot een succes te maken. Laurens de Groot is die creatieve duizendpoot die u zoekt. Iemand die er staat op de dag zelf, maar ook kan meedenken in het voortraject. Een gepassioneerde gespreksleider, inspirerend verteller en enthousiasmerende presentator.

Complimenten voor zijn performance op de livestream, super relaxed en toegankelijk. Maakte indruk op mij en mijn collega’s. Ik zou hem inhuren voor presentatie in beeld en wellicht ook voor mediatraining.

Paul Vleghaar, CEO Mediageniek

Laurens is al een aantal jaar vaste presentator van Talkshow Boek&Meer van Bibliotheek Zoetermeer waarin hij gasten, veelal schrijvers, interviewt over allerlei verschillende zaken. Laurens bereidt zich grondig en inhoudelijk voor op de gasten die komen. Hij zet breed in maar altijd met de focus op de gast(en) en het thema. Door de tijd heen heeft hij de inhoud van de Talkshow vorm gegeven. Laurens is flexibel als de omstandigheden er om vragen en het is altijd fijn samenwerken met Laurens.

Heleen Janse, medewerker Informatie en Ontwikkeling, Openbare Bibliotheek Zoetermeer

Op avontuur met Laurens de Groot

ONTDEK WAT IK VOOR U KAN DOEN

Spreker Storyteller

Training Coaching

Trainingsacteur

Voor Particulieren