O

p zoek naar een inspirerende spreker of verteller? Of naar dat ene magische moment dat uw event compleet maakt? Iemand nodig die bekende materie op een bijzondere wijze kan presenteren? Behoefte aan verbeeldingskracht? Of op zoek naar die expert op het gebied van storytelling?

Klaar.

Laurens de Groot treedt al bijna vijftien jaar op als verhalenverteller en spreker. Een gepassioneerde, inspirerende en beeldende verteller, die ook “op maat” kan werken. Hij heeft het vermogen om zelfs de droogste materie tot leven te brengen en de moeilijkste zalen stil te krijgen. Hij beheerst het volledige spectrum van zakelijk tot entertainment en is een waardevolle aanvulling voor uw belangrijke moment.

Laurens, Man met koffer, heeft 2 voorstellingen op maat gemaakt voor de bibliotheek Zoetermeer en de Boekenberg. De voorstellingen waren bedoeld om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten en werden gespeeld in theaters. Laurens had de gegeven informatie goed verwerkt, waardoor de vrijwilligers zich makkelijk in het verhaal herkenden. Een ontroerende en humoristische reis in een beeldend optreden. Laurens bereidt het goed voor, is flexibel en zijn optredens zijn geniaal.

Sandra Letschert, medewerker Sociaal Domein/Coordinator Cultuurhuis

Voor de Open Monumentendag 2017, 2018, 2019 hebben we gebruik gemaakt van Laurens’ talenten. In 2017 hebben we een wandeling gestart die via de app ‘RondjeRijswijk’ door kinderen kon worden gewandeld. Laurens die meeliep met deze wandeling kleurde het historische verhaal (met ridders en draken) voor de kids. In 2018 vertelde Laurens vol bezieling aan de samengestroomde kinderen het verhaal van De Vrede van Rijswijk. De onwaarschijnlijke lotgevallen van de olifant Hansken – door Rembrandt van Rhijn vereeuwigd en nog steeds tentoongesteld in Italië – was in 2019 de laatste opvoering in Rijswijk. De voorbereiding, creativiteit en vervoering die Laurens in zijn optreden was fenomenaal.

René Knijnenburg, CEO Knijnenburg Producties, lid werkgroep OMD Rijswijk

Laurens (Man met Koffer) weet jong en oud te boeien en te inspireren. Zijn beeldende manier om verhalen te vertellen, zorgt ervoor dat zijn publiek ademloos toehoort en het verhaal ‘ziet’. Zijn verhalen zijn geestig en hebben een boodschap, zonder moralistisch te zijn.

Heleen Ogier, docent Nederlands Rijnlands Lyceum

Op avontuur met Laurens de Groot

ONTDEK WAT IK VOOR U KAN DOEN

Presentator Dagvoorzitter

Training Coaching

Trainingsacteur

Voor Particulieren